Kripto automatizētā tirdzniecība

Kāpēc algoritmi ir tik svarīgi kriptovalūtu tirdzniecībai

Kā mēs zinām šeit plkst Coinrule, tirdzniecība ir smaga disciplīna. Algoritmi ir tikai viena daļa no kriptovalūtas tirdzniecības, par ko būtu jāzina ikvienam.

Reiz viens no pieredzējušākajiem tirgotājiem, ko pazīstu, man teica, ka kļūt par labu tirgotāju nozīmē arī kļūt par labāku vīrieti. Tas izklausījās kā diezgan piespiedu paziņojums, un varbūt tas tā bija, taču viena lieta, kas ir 100% droša, ir tāda, ka tirdzniecībai ir nepieciešama attieksme, apņemšanās, disciplīna un daudz pētījumu un pētījumu.

Neskatoties uz to, katru dienu cilvēki visā pasaulē tirgo finanšu aktīvus tikai ar vienu vienkāršu mērķi: PĒRC LĒMU, PĀRD AUGSTI! Cilvēku skaits, kas tiecas pēc šī galamērķa, strauji pieaug, pateicoties jaunās, aizraujošās kriptovalūtu aktīvu klases pieaugumam. Kāpēc?

Tā kā kriptovalūtas atspoguļo finanšu nākotni un ļoti iespējams, ka tās izjauks lielāko daļu biznesa nozaru, kādas mēs tās pazīstam. Papildus inovatīvām un revolucionārām idejām, kas atbalsta kriptovalūtu pieaugumu, šī jaunā aktīvu klase piedāvā tirgotājiem ļoti savdabīgas iespējas salīdzinājumā ar “tradicionālajiem” finanšu aktīviem. Mūsdienu finanšu tirgus var analizēt no diviem pretējiem viedokļiem: fundamentālā un tehniskā. Daži tirgotāji izmanto tikai pirmo, daži tikai otro, citi izmanto šo divu pieeju kombināciju.

Kriptovalūtas ir pilnīgi jauna aktīvu klase, nav pietiekami daudz modeļu vai ietvaru, kas varētu palīdzēt tām piešķirt pat ne “reālās vērtības” aplēses, ir gandrīz neiespējami tās analizēt, izmantojot klasisko fundamentālo analīzi tikai tāpēc, ka vairumā gadījumu pamatā ir ekonomika. tie pārāk atšķiras no tradicionālajiem uzņēmumiem, un pat tad, ja būtu līdzības publiskās informācijas līmenī par tiem, bieži vien nebūtu pilnībā ticami vai pārāk vāji formulēt to pilnīgu novērtējumu.

No otras puses, viens un tas pats Kripto aktīvs var tirgoties daudzās dažādās vietās un biržās, lai tirgotājiem būtu daudz ar cenu saistītu datu, ko analizēt. Daži varētu teikt, ka, analizējot cenu izmaiņas laikā, mēs varam secināt par spēku līdzsvara attīstību starp pieprasījumu un piedāvājumu, kas ir galvenais jebkuras cenu kustības virzītājspēks. Un tur nāk ļoti noderīga tehniskās analīzes ieviešana kriptovalūtu aktīvu tirdzniecībai.

Šī aspekta nozīme bieži netiek pietiekami uzsvērta. Tā kā lielākā daļa cilvēku, kas tirgojas ar kriptovalūtām, izmanto ar tehniskajiem aktīviem nodrošinātas stratēģijas, tas palielina cenu modeļa izvēršanās iespējamību. Vienkārši sakot, lielāko daļu laika cena iet vienā virzienā tikai tāpēc, ka lielākā daļa tirgotāju domā, ka tā virzīsies tieši tajā virzienā. Ja lielākā daļa tirgotāju vienā tirgū sāks pirkt, cena celsies. PIEPRASĪJUMS UN PIEDĀVĀJUMS, šādi skatoties, tirgoties nav nemaz tik grūti, vai ne?

Tātad, kas padara tirdzniecību tik sarežģītu? Cilvēka daba, emocijas un jūtas var būt vislielākie ienaidnieki tirgotājam. Katram kriptovalūtas tirgotājam var būt atšķirīga reakcija vienas un tās pašas cenu kustības priekšā: bailes, eiforija, alkatība un ilūzija ir sajūtas, kuras tirgotājs var piedzīvot pat tajā pašā dienā un kas diezgan negatīvi ietekmēs viņa spēju uzņemties. racionāliem lēmumiem.

Tāpēc tirdzniecības robotam ir potenciāls ievērojami uzlabot jūsu tirdzniecības rezultātus, ja esat jau pieredzējis tirgotājs, vai arī tas var nodrošināt vienkāršu veidu, kā iesācējam iekļūt tirdzniecībā.

"Tirgus nezina, vai jūs esat garš vai mazs, un jums tas būtu mazāk svarīgi. Jūs esat vienīgais, kurš ir emocionāli saistīts ar savu pozīciju. Tirgus tikai reaģē uz piedāvājumu un pieprasījumu, un, ja jūs to uzmundrināt vienā virzienā, tas vienmēr ir kāds cits to uzmundrina tikpat spēcīgi, ka tas notiks pretējā virzienā." Martijs Švarcs

Tas ir Coinrule galvenais mērķis ir padarīt kriptovalūtu tirdzniecību efektīvāku, vienlaikus vienkāršāku. Tirgi darbojas 24 stundas diennaktī visā pasaulē, tāpēc nav iespējams pilnībā izmantot tā potenciālu bez tirdzniecības algoritma, kas rūpējas par jūsu pozīcijām pat tad, kad jūs guļat!

Seko mums

Twitter @CoinRuleHQ

Linkedin https://www.linkedin.com/company/coinrule/

Apskatiet mūsu BEZMAKSAS e-grāmatu par kriptovalūtu tirdzniecību - https://coinrule.io/blog/category/ebook/