Kripto automatizētā tirdzniecība

Jūsu tirdzniecības ideju noteikumu paraugi

Iezīme Coinrule ar ko mēs īpaši lepojamies, ir tās daudzpusība, kas ļauj daudz dažādu veidu investoriem un tirgotājiem izmantot platformu. Šeit ir daži to noteikumu piemēri, kurus varat iestatīt Coinrule.

Izmantojot mūsu Demo Exchange opciju, varat pārbaudīt savus noteikumus, nepakļaujot riskam savu kapitālu: mēs nodrošināsim virtuālu piešķīrumu forums lai jūs vadītu savas stratēģijas.

Viens no galvenajiem noteikumiem, kas jāievēro jebkuram tirgotājam, ir drošības sliekšņu noteikšana gadījumam, ja tirgus nostājas pret jums. Bieži vien lēmums slēgt darījumu ar nelieliem zaudējumiem var būt liela priekšrocība, salīdzinot ar monētu maisu turēšanu savā portfelī ar sarūkošu vērtību.


Šos “novērstos zaudējumus” varat uzskatīt par peļņu, ko reinvestēsiet savā nākamajā darījumā!

Jūs varat viegli uzkrāt savas iecienītākās monētas, izmantojot Coinrule. Viss, kas jums jādefinē, ir nosacījumi, ar kādiem vēlaties iegādāties. Coinrule pirms pirkšanas pasūtījumu izpildes gaidīs, līdz parādīsies šie nosacījumi.

Domājiet ilgtermiņā, jo bieži vien labāk ir pirkt ilgākā laika periodā, nevis FOMO iepirkties spēcīgas cenas pieauguma laikā.

Tā vietā, lai uzkrātu monētu vairākos pasūtījumos, iespējams, jūs vienkārši vēlaties gaidīt a izlaušanās notikt. Ja cena ilgstoši bez panākumiem mēģina pārsniegt noteiktu līmeni, tas nozīmē, ka pārdošanas spiediens ir stingrs (un, no cita viedokļa, pircēji nav pietiekami pārliecināti).

Jaunā tendence, kas sākas no ilgtermiņa Pretestība galīgais pārkāpums var būt ļoti spēcīgs. Coinrule lai būtu viegli izmantot šo iespēju.

Citreiz nav tik viegli noteikt cenu līmeni, kas ir jāpārkāpj, lai sāktu jaunu augšupejošu tendenci. Viens veids, kā mēģināt iestatīt a tendences sekošana stratēģija šajā situācijā ir definēt procentuālo cenu pieaugumu, kas, jūsuprāt, ir precīzs ilgtspējīgas augšupejošas tendences sākuma rādītājs.

Slēgt darījumu par jau pastāvošu ievērojamu cenu pieaugumu ir diezgan riskanti, jo FOMO lamatas vienmēr ir ļoti svarīgi ņemt vērā. No otras puses, dažās situācijās tendence, kas sākas pēc šī izlaušanās, ir tik spēcīga, ka joprojām ir pietiekami daudz iespēju no tā gūt labumu.

Uzskatiet, ka “neatgūtais ieguvums” ir izmaksas, kas rodas, uzsākot tirdzniecību ar lielāku pārliecību par tendences pamatā esošo spēku.

Pēc "vērša vimpeļa" modeļa pārrāvuma BNBBTC cena tikai dažu nedēļu laikā pieaug par aptuveni 60%.

Altcoins ir ļoti korelēts ar Bitcoin, kas nozīmē, ka Bitcoin tendence būtiski nosaka to īstermiņa kustības. Ja veiksiet atbilstošas ​​darbības, ņemot vērā šo aspektu, tas var sniegt lieliskas iespējas jauniem darījumiem un tajā pašā laikā nodrošināt aizsardzību pret lejupslīdi, kas var būtiski ietekmēt jūsu monētu maisiņus.

Piemēram, ja jūs būtu pārdevis vismaz daļu no saviem altcoins maisiņiem, kad Bitcoin novembrī pārsniedza 6000 USD atbalsta atzīmi, jūs būtu aizsargājis savu kapitālu un varētu to reinvestēt jaunā pozīcijā jaunā fāzē. no uzkrāšanās.

Coinrule elastība ļauj jums izlemt, kādas konkrētas monētas vēlaties pārdot vai iegādāties atkarībā no tā, kā mainīsies Bitcoin cena, vai, piemēram, varat vienkārši pārdot tās monētas, kurām tajā brīdī ir labāki (vai sliktāki).

Protams, jūs varat izvēlēties jebkuru pieejamo monētu attiecīgajā stāvoklī, kas jūsu stratēģijai piešķirs vēl vairāk daudzpusības. Jūs pilnībā kontrolējat savu noteikumu.

Šie ir daži potenciālu paraugi Coinrule var jums piedāvāt.
Pieslēgties uz mūsu platformu un izveidojiet savu noteikumu tūlīt!

Tirgojiet droši!