Kripto automatizētā tirdzniecība

Daudzsološākās kriptovalūtas 2019. gadā

Gads, kas tikko beidzās, izvērtās ļoti juceklīgs visiem tiem, kas ieguldīja kriptovalūtās, jo lielākā daļa aktīvu piedzīvoja zaudējumus no 80 līdz 95% no visu laiku augstākajiem rādītājiem.

Tā bija skarba mācība iesācējiem investoriem, kuri meklē vieglus ieguvumus, liekot lielam skaitam no viņiem pamest tirgu, jo viņi nevarēja nest turpmākus zaudējumus.

Tomēr, kas notika ar kriptovalūtu parabolu celšanās un kritums 2018. gadā neatšķiras no tā, ko iepriekš piedzīvoja daudzi citi aktīvi finanšu tirgos: straujš cenas kāpums, uzpūšot burbuli, kuram, pārsprāgstot, ir ietekme uz visiem iesaistītajiem uzņēmumiem.

Cenu depresijas laikos lieliski rodas iespējas tiem, kas var atlasīt projektus ar labāku potenciālu un stabilāku vērtības piedāvājumu. Tālāk ir sniegta mana kriptovalūtas žetonu un monētu izvēle, kas, manuprāt, varētu būt ļoti veiksmīga 2019. gadā.

Binants monēta (BNB)

Vienkāršoti kriptovalūtas tirdzniecības rīki

Binance neapšaubāmi ir pasaulē lielākā kriptovalūtu birža pēc daudziem rādītājiem. Neatkarīgi no lielākā tirdzniecības apjoma reģistrēšanas (30 dienu apjoms saskaņā ar Coinmarketcap), Binants tiek pozicionēts kā viens no inovatīvākajiem un pārskatāmākajiem uzņēmumiem kriptovaldē. Viņu mērķis ir ne tikai darboties kā žetonu un monētu apmaiņai, bet arī kļūt par īstu katalizatoru kriptovalūtas un blokķēdes nozares attīstībai un strādāt pie tās globālās ieviešanas.

Binance Labs izveide, kas paredzēta jaunu jaunuzņēmumu finansēšanai un atbalstam, Binance Academy veicinot padziļinātas zināšanas par Blockchain tehnoloģiju, Binants Pētījumi, kas nodrošina augstas kvalitātes analīzi un ziņojumus, un Binance labdarības fonds ir blakus projekti, taču tie veicinās ievērojamu stratēģisku priekšrocību salīdzinājumā ar plašākiem konkurentiem. adopcija kriptovalūtu attīstība turpinās.

Katalizators

2019. gada sākumā Binance būs pirmā “centralizētā” birža, kas pārslēgs savu darbību uz pilnībā decentralizētu sistēmu, kas nodrošina augstas veiktspējas darījumu izpildi, ko nodrošina 1 sekundes darījuma apstiprināšanas laiks.

Jūsu darbs IR Klientu apkalpošana BNB žetonam ir bijusi galvenā loma uzņēmuma panākumos (stimulējot konkursus un mudinot turēt žetonus, lai iegūtu atlaides darījumu maksām) ar ļoti stabilu tokenomika un drīzumā tam būs vēl svarīgāka loma biržas darbībā.

Ķēdes posms (LINK)

Coinrule izgatavo kriptovalūtas tirdzniecības rīkus

Viens no lielākajiem izaicinājumiem kriptovalūtām un kopumā Blockchain tehnoloģijai ir ikdienas pielietojuma trūkums reālās lietošanas gadījumos un pašlaik minimālā saikne starp “reālo” un “kripto” pasauli.

Viens no projektiem, kas, visticamāk, to drīz atrisinās Ķēdes posms, kas ir “viedā līguma orākuls” decentralizētām lietojumprogrammām. Orākuls ir datu pārbaudītājs, kas pārbauda, ​​vai blokķēdē ievadītie dati ir pareizi. Tikai blokķēdes var apstiprināt tikai tos datus, kas jau ir “ķēdē”, kas nozīmē notikumus, kas notikuši Blockchain. Tas, savukārt, ievērojami kavē jaunu funkciju ieviešanu un attīstību, kas saista blokķēdes ar reālās pasaules lietošanas gadījumiem.

Vienkārši sakot, daudzu uz viediem līgumiem balstītu blokķēžu vērtības piedāvājums ir radikāli uzlabot līgumu noslēgšanas efektivitāti starp diviem vai vairākiem uzņēmumiem, pateicoties Blockchains pret viltojumiem.

Patiesībā tas pašlaik bieži neizdodas, jo uzņēmumi darbojas “reālajā pasaulē”, un lielākā daļa līgumu ietver “ārpus ķēdes” datus, piemēram, naudas pārskaitījumus (piemēram, izmantojot SEPA sistēma), produktu ražošanas dati, fizisko preču piegādes, inflācijas dati utt. Atšķirībā no “ķēdes” datiem šādi “ārpusķēdes” dati nav droši un ar tiem var manipulēt, tādējādi graujot Blockchain centrālo vērtības piedāvājumu. Lai to atrisinātu, blokķēdēm ir nepieciešama sava veida trešās puses datu plūsma (orākuls), lai importētu ārējos datus un aktivizētu viedo līgumu izpildi.

Chainlink nodrošina decentralizētas lietojumprogrammas, kas pazīstamas arī kā dApps, lai mijiedarbotos ar “reālās pasaules” datiem un veiktu darījumus, izmantojot trešās puses API. Chainlink atrisina problēmu, pateicoties API savienojumiem ar visiem datiem, ar kuriem decentralizētās lietojumprogrammas mijiedarbojas, izmantojot Chainlink viedos līgumus, beidzot paverot iespēju izstrādāt Blockchain balstītu arhitektūru hibrīda sistēmas, kas aktīvi mijiedarbojas ar notikumiem, kas notiek “reālajā pasaulē”. Taču Chainlink potenciālam ir jāpievieno vēl vairāk.

Projekta mērķis ir ne tikai savienot blokķēdes ar reālo pasauli, bet arī nodrošināt sadarbspējas risinājumu kriptogrāfijas pasaulei, “savienojot” dažādas blokķēdes, kas citādi nevarētu mijiedarboties viena ar otru. Lai sniegtu piemēru, iedomājieties ieguvumus visai kriptovalūtu nozarei, ja Ethereum un Bitcoin ķēdes varētu apmainīties ar datiem savā starpā drošā un decentralizētā veidā.

Katalizators

Bija paredzēts, ka Chainlink galvenais tīkls tiks palaists 2018. gada beigās, un drīzumā ir gaidāms liels paziņojums par jauno palaišanas datumu. Kad šis lielais solis tiks sperts, tas sniegs papildu vērtību un piesaistīs vairāk investoru. Jāatzīmē, ka marķiera cena pēdējos mēnešos ir uzrādījusi milzīgu sniegumu, iezīmējot jaunus visu laiku augstākos punktus BTC izteiksmē, ko nav viegli atrast Lācis tirgus.

Turklāt uzņēmumam ir sena vēsture, veidojot partnerattiecības ar stabiliem API nodrošinātājiem, un ļoti iespējams, ka šī tendence turpinās palielināt iespējamo turpmāko lietošanas gadījumu skaitu.

Viļņi

Coinrule izgatavo kriptovalūtas tirdzniecības rīkus

Vēl viena plaša kritika par kriptovalūtām 2018. gadā ir attīstības komandu sniegtā progresa trūkums. No otras puses, Waves komanda 16. gadā piesaistīja 2016 miljonus USD (ilgi pirms 2017. gada Great ICO-Hype) un veiksmīgi nodrošināja pilnībā funkcionējošu decentralizētu apmaiņu 2017. gadā un kopš tā laika turpināja pievienot funkcijas.

Izņemot DEX ar vairākām kriptovalūtu un FIAT vārtejām, Waves ir ātra un mērogojama blokķēde, kas nodrošina lētus darījumus, ļauj viegli izvietot personalizētus marķierus dažu minūšu laikā, efektīva likmju noteikšanas sistēma, kuras pamatā ir simtiem mezglu un desmitiem baseinu, Multi -Sig maku un nesen savā galvenajā tīklā ieviesa viedos kontus un viedos līdzekļus.

Īpaši svarīga ir viedo līdzekļu aktivizēšana, jo tajos ir skripti, kas padarīs iespējamu līdzekļu iesaldēšanu, ļauj iekļaut konkrētas adreses baltajā/melnajā sarakstā, lai ieviestu kontroli un ierobežojumus līdzekļu pārsūtīšanai, nodokļu un kontroles līdzekļu pāriem, lai marķieri tiktu tirgoti tikai pret atlasītajām valūtām. . Lai gan liela daļa no tā ir pretrunā ar decentralizētu un pret cenzūru izturīgu publisko blokķēžu pamatprincipu, Waves pozicionēšana ir paredzēta izmantošanai uzņēmējdarbībā, kur nepieciešama pilnīga un nepareiza normatīvā atbilstība.

Waves pozicionē sevi kā visaptverošu kriptoekosistēmu, kuras pamatā ir strukturēts un prasmīgs uzņēmums. Viss iekšā Viļņi ir pārvaldāms, izmantojot darbvirsmas lietotni, tiešsaistes klientu, mobilo lietotni un Chrome paplašinājumu, parādot, ka uzmanība tiek pievērsta lietotāja pieredzes dizainam, kas pašreizējā kriptovalūtas pasaulē ir reti sastopams.

Katalizators

Waves komanda paziņoja par Tokenomica, platformas, kuras mērķis ir radikāli vienkāršot drošības žetonu izdošanu, izlaišanu. Šī pēdējā laikā ir bijusi "karstā tēma", un tā kļūs arvien svarīgāka, jo tādi spēlētāji kā privātie uzņēmumi, iestādes un investīciju fondi beidzot iegūs nepieciešamos rīkus, lai pārietu uz savu aktīvu reālu tokenizāciju.

Pirmā svarīgā ietekme būs iespēja palaist globālu regulēto marķiera piedāvājumu, kas atbilst vietējiem noteikumiem un spēj piemērot visus nepieciešamos ierobežojumus, kas nepieciešami aktīvam. Tas, visticamāk, būs ne tikai nozīmīgs pavērsiens viļņu ceļvedim, bet arī plašajai kriptogrāfijas ekosistēmai kopumā.

Turklāt Waves ir nodrošinājis finansējumu 120 miljonu dolāru apmērā Vostok attīstībai. Vostok ļaus izveidot privātas, uz atļaujām balstītas Blockchains, kuru pamatā ir ātrs un uzticams Waves-NG protokols, un būs ideāls uz uzņēmumu orientēts rīks, kas ļaus uzņēmumiem pilnībā gūt labumu no Blockchain tehnoloģijas drošības un privātuma.

Pēc izstrādātāju komandas domām, šī jaunā attīstība iezīmēs nozīmīgu soli ceļā uz WEB 3.0, kur jaunas uz internetu balstītas tehnoloģijas veidos un uzlabos jaunas uzņēmējdarbības formas.

Mīkla (ENG)

Coinrule izgatavo kriptovalūtas tirdzniecības rīkus

Privātums ir bijusi galvenā tēma kopš Blockchain Era sākuma. Tomēr daži projekti var patiesi nodrošināt reālu darījumu slepenības pakāpi. Vadošie projekti, kas vērsti uz privātumu, piemēram, Monero, Zcash un Dash, joprojām ir vērsti tikai uz darījumiem, kas nozīmē, ka to izmantošanas gadījumi ir ierobežoti.

Viens no galvenajiem projektiem, kura mērķis ir pievienot augstu privātuma pakāpi sarežģītākiem aprēķiniem (viedie līgumi), ir Enigma. Izstrādes komanda apgalvo, ka "veido Enigma kā decentralizētā tīmekļa privātuma slāni". Vairāk nekā jebkad šādos laikos šķiet, ka tas ir steidzami nepieciešams. Pirmais acīmredzamākais pielietojums būs līgumu izvietošana starp pusēm, kas apvieno viedo līgumu drošumu pret viltojumiem un Enigma protokola piedāvāto privātuma aizsardzību.

Turklāt lielo datu uzņēmumi ik sekundi analizē milzīgu informācijas daudzumu, un lielāko daļu šo datu varētu uzskatīt par ļoti “saprātīgiem” un tos vērts aizsargāt ar ievērojamu privātuma pakāpi. Dažos biznesa gadījumos būtu jāpievieno šis privātuma slānis savām darbībām, proti, uzņēmumiem, kas nodarbojas ar farmācijas un genomikas, personas datu, kredītu vai vispārīgākā lietiskā interneta jomā.

Kad Enigma pilnībā izvietos savu slepeno viedo līgumu, decentralizētās lietojumprogrammas varēs apstrādāt sensitīvus datus, ievērojami samazinot risku, ka sensitīvie dati tiks pakļauti nesankcionētām pusēm. Pilns šī rīka potenciāls tiks atbrīvots kopā ar Enigma Data Marketplace, kas jau darbojas un darbojas, kur šie dati tiks apmainīti, neapdraudot tā privātumu.

Katalizators

Izstrādes komanda norādīja, ka aizkavēšanos nākamā ceļa kartes pagrieziena punkta Discovery izvietošanā izraisīja tas, ka partneri nebija gatavi darboties kā aktīvi mezgli. Izvēle tika izdarīta, lai prioritāti piešķirtu ilgtermiņa izaugsmei, nevis īstermiņa riskiem. Šis laidiens būtībā ir slepeno līgumu MVP, un tas iezīmēs pilnīgu Enigma integrāciju ar Ethereum Mainnet.

Tas noteikti mainīs spēli un pierādīs projekta reālo potenciālu. Turklāt vēl viens būtisks stimuls varētu nākt no partnerības puses. Uzņēmums lielā mērā paļaujas uz stabiliem un uzticamiem partneriem (ievērojamākais ir Intel), un ir sagaidāms, ka tuvāko mēnešu laikā tiks pievienoti jauni partneri.

HOLOķēde (HOLO)

Coinrule izgatavo kriptovalūtas tirdzniecības rīkus

Holochain ir viens no tiem projektiem, kas ir tik vizionāri, ka gandrīz neiespējami tos aprakstīt, neaizmirstot pieminēt kādu (pat būtisku) to būtības aspektu. Mēs varam apkopot Holochain kā skaitļošanas sistēmu, kas ļauj izstrādātājiem izveidot jebkāda veida lietojumprogrammas, neprasot nekādu centralizētu organizāciju. Šīs lietojumprogrammas darbosies vienādranga tīklā, kura mezgli būs plašs ierīču klāsts, tostarp jebkurš moderns viedtālrunis.

Ir svarīgi atzīmēt, ka Holochain ir nav balstīts uz Blockchain tehnoloģija, taču tā ir daudz vairāk saskaņota ar tradicionālajiem vienādranga tīkliem, piemēram, Tor. Atšķirībā no blokķēdēm, kas ir atkarīgas no vienprātības atrašanas starp visiem mezgliem par virsgrāmatas statusu, Holochain ir vērsta uz vienprātības atrašanu par infrastruktūru un DNS jebkuras konkrētas lietojumprogrammas un pēc tam ļauj lietotājiem izveidot šo lietojumprogrammu, pamatojoties uz šo vienprātību. Kā tāds Holochain nav orientēts uz datiem, bet gan uz lietotāju, un tā ir (decentralizēta) lietojumprogrammu pirmā pieeja problēmai, kas saistīta ar arvien lielāku interneta centralizāciju.

Viena no galvenajām atšķirībām starp Holochain un jebkuru citu ar kriptogrāfiju saistītu projektu slēpjas filozofijā, kas ir tās pamatakmens. Holochain sevi definē kā “izplatītu” tīklu, nevis kā “decentralizētu” protokolu dApps, piemēram, Ethereum. Lai gan atšķirība var šķist neliela, tas ir viens no galvenajiem projekta pīlāriem.

Sadalot skaitļošanas jaudu starp daudziem mezgliem un ļaujot tiem darboties kā neatkarīgiem sistēmas dalībniekiem, Holochain mērķis ir atrisināt mērogojamības problēmas, kas ietekmē blokķēdes protokolus. Tāpat kā vecās skolas peer-to-peer tīklos, jo vairāk lietojumprogrammu tiks izstrādāts Holochain, jo vairāk mezglu būs stimuls piedalīties, un tīklam tiks pievienota lielāka skaitļošanas jauda, ​​padarot to ātrāku un drošāku. .

Vēl viena būtiska atšķirība, kas atšķir Holochain no citiem Blockchain projektiem, ir vienprātības mehānismu, piemēram, darba pierādījuma vai likmes pierādījuma, noraidīšana par labu de facto pakalpojuma pierādījuma pieejai, kurā lietotāji, kas veic uzdevumus citi lietotāji saņem Holo degvielu. Ap šo jauno "naudu" projekts paredz izveidot pilnīgi jaunu uz vērtībām orientētu ekosistēmu un kopienu.

Katalizators

Atkal, tāpat kā citiem projektiem, Mainnet palaišana iezīmēs izšķirošu brīdi Holochain attīstībai. Tomēr, iespējams, vairāk nekā citos projektos, tas būs arī iespēja parādīt, ka lieliskā ideja, kas iedvesmoja Holochain dibinātāju komandu, ir tehniski īstenojama. Iespējams, tas notiks vēlāk šogad, bet tikmēr ir sagaidāms, ka izstrādes komanda veiks citus svarīgus pavērsienus.

Viens no svarīgākajiem no tiem ir pirmo HoloPorts, īpašu iepriekš konfigurētu ierīču piegāde, kas piedāvās glabāšanas un apstrādes jaudu, kas nepieciešama tīklā strādājošajām lietojumprogrammām, un kas piešķirs Holo Fuel atlīdzību to īpašniekiem. Dažas no pirmajām lietojumprogrammām, kas tiks darbinātas, būs HoloVault, HoloChat, Fractal Wiki un Errand, kas palīdzēs attīstīt jau tā plašo un ļoti aktīvo Holo kopienu.

Visus žetonus, par kuriem rakstīju iepriekš, var tirgot vietnē Binance un izmantojot Coinrule Jūs varat uzlabot savu tirdzniecības pieredzi līdz augstākam līmenim!

Kas ir Coinrule

Coinrule ļauj izveidot tirdzniecības noteikumus, kas automātiski darbojas jūsu iecienītākajās biržās.
 
ar Coinrule Jūs varat viegli izstrādāt savus tirdzniecības noteikumus un stratēģijas un iestatīt tos automātiskai darbībai. Tas ir “ja-š-tad-tā” kriptovalūtu tirdzniecībai, kas ļauj plānot savu kriptovalūtu tirdzniecību, nevis stundām ilgi sēdēt diagrammu priekšā. Labākais? 

Nav nepieciešamas kodēšanas prasmes, tas nozīmē, ka to var izmantot ikviens Coinrule.

Reģistrējieties bezmaksas izmēģinājuma periodam: www.coinrule. Io
Seko mums:
Twitter: @CoinRuleHQ
Instagram: @CoinruleHQ

ATRUNA

Es neesmu analītiķis vai investīciju konsultants. Viss, ko es šeit sniedzu, ir paredzēts tikai norādījumiem, informatīviem un izglītojošiem nolūkiem. Visa manā ziņojumā ietvertā informācija ir neatkarīgi jāpārbauda un jāapstiprina. Mani nevar saukt pie atbildības par jebkādiem zaudējumiem vai bojājumiem, kas radušies, paļaujoties uz šādu informāciju. Lūdzu, ņemiet vērā riskus, kas saistīti ar kriptovalūtu tirdzniecību. Man pieder pozīcijas rakstā minētajās monētās kā daļa no plašāka diversificēta kriptovalūtu aktīvu portfeļa.