Kripto automatizētā tirdzniecība

Rūnu diena

Kad jūs lasāt šo, Bitcoin ceturtā puse ir nenovēršama. Atlīdzība, ko kalnrači saņems par katru bloku ik pēc 10 minūtēm, samazināsies no 625 Bitcoins līdz 3,125 Bitcoins. Bitcoin samazinājums uz pusi samazinās Bitcoin gada piedāvājumu no 1.6% līdz 0.8%. Bet šī samazināšana uz pusi arī nesīs palaišanu ļoti gaidītais protokols un Bitcoin Token standarta "Rūnas". Rūnas ļauj izveidot un tirgot altcoinus Bitcoin. Atšķirībā no Ordinals, kas būtībā ir Bitcoin NFT, rūnas ir pilnībā aizstājami marķieri. Tas nodrošina jaunu nozīmīgu izmantošanu papildus Bitcoin 1.2 triljonu dolāru tirgus maksimālajam apjomam. Tas arī palielina Bitcoin kalnraču ieņēmumus, jo darījumu maksai vajadzētu palielināties.

Vai ar to pietiks, lai paceltu tirgu no pašreizējā krituma? Kopš marta vidū sasniedzot jaunu visu laiku augstāko līmeni, Bitcoin ir bijis tendence. Tirgotāja nervozitāte izpaudās, kad ziņas par Irānas raķetes palaišanu pret Izraēlu izraisīja 10% avāriju, kas dažu minūšu laikā iznīcināja miljardus sviras pozīciju. Tas bija vienīgais lielākais likvidācijas notikums Bitcoin vēsturē. Tirgotāji liek likmes uz kritumu, bet ar nelielu pārliecību. Neviens nevēlas palaist garām ralliju pēc puslaika. Virziens, vismaz pagaidām, paliek tikpat neskaidrs kā pirms divām nedēļām. Iespēja likt likmes uz veselu jaunu monētu kategoriju papildus Bitcoin varētu izrādīties aizraujoša. Turklāt tas varētu kompensēt kalnračiem par Bitcoin emisiju zudumu. Kalnraču spiediens pārdot Bitcoin, lai paliktu virs ūdens, būtu mazāks.

Pat sabrukums zem 60 2020 USD nenozīmētu tūlītēju buļļu tirgus beigas. Pēc 2021. gada DeFi vasaras tirgi atvilka elpu, lai XNUMX. gadā sasniegtu jaunus maksimumus. Kripto vēršu tirgos cenu kritumi ir normāli. Kā jaunie Bitcoin ETF īpašnieki reaģēs uz nepastāvību? Tas būs jauns mainīgais šajā ciklā. Tomēr vismaz daži no lielākajiem fondiem, kas tikko ienāca tirgos, pateicoties ETF, būs informēti par Bitcoin cenu vēsturi. Maz ticams, ka viņi izietu pie pirmās stresa pazīmes.

Neatkarīgi no tā, kādā virzienā virzās tirgi, šī ir arī iespēja spert soli atpakaļ un novērtēt, cik tālu Bitcoin un nozare ir tikuši. Mēs atzīmējam 4. Bitcoin uz pusi, izmantojot Bitcoin triljonu dolāru aktīvu, ETF, ko reklamē lielākie aktīvu pārvaldītāji pasaulē, un Bitcoin, kas atrodas nacionālo valstu bilancē. Tie paši par sevi ir sasniegumi, par kuriem tikai retais būtu domājis. Un mēs tikai sākam!