Kripto automatizētā tirdzniecība

OKX Futures tiešraide Coinrule

Mēs priecājamies par to paziņot Coinrule ir integrēts atbalsts OKX nākotnes līgumi, paplašinot mūsu platformas iespējas un piedāvājot mūsu lietotājiem vēl vairāk iespēju efektīvi automatizēt savas tirdzniecības stratēģijas.

Ko tas nozīmē Coinrule Lietotāji?

Sviras tirdzniecība: OKX Futures atbalsts arī ievieš sviras tirdzniecības koncepciju OKX, lai Coinrule lietotājiem. Ar Coinrule integrāciju, varat izveidot automatizētas tirdzniecības stratēģijas Perpetual Futures uz OKX. Sviras tirdzniecība ļauj tirgotājiem kontrolēt lielākas pozīcijas ar mazāku kapitāla apjomu, potenciāli palielinot peļņu. Protams, līdz ar sviru pastāv risks. Jums rūpīgi jāpārvalda savas pozīcijas, lai izvairītos no likvidācijas. Coinrule var palīdzēt ar to.

Tirgojiet "jebkuru līgumu" ar Coinrule: lietotāji tagad var ieviest sarežģītas stratēģijas, izmantojot Coinrule'S 'jebkurš līgums' skeneris. Šī funkcija ļauj tirgotājiem automātiski identificēt un tirgot jebkuru līgumu, nodrošinot pilnīgi jaunu veidu, kā iesaistīties nākotnes līgumu tirgos. Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis tirgotājs vai tikai sāc, Coinruleplatforma atvieglo jūsu mērķiem un riska tolerancei pielāgotu sarežģītu stratēģiju izveidi un izpildi.

Spēja saīsināt: ar OKX Futures, Coinrule lietotāji tagad var izmantot iespēju veikt īso pozīciju, ļaujot viņiem veikt likmes gan uz augšupejošu, gan lejupejošu tirgus kustību. Tas paver jaunas stratēģiskas iespējas, ļaujot tirgotājiem gūt labumu no tirgus nepastāvības jebkurā virzienā.

Paplašināta riska pārvaldība: Ar OKX Futures integrāciju, Coinrule lietotāji var uzlabot savas riska pārvaldības stratēģijas. Fjūčeru tirdzniecība ļauj izmantot progresīvus riska pārvaldības rīkus, piemēram, stop-loss orderus, orderus ar peļņu un pozīcijas lielumu, pamatojoties uz iepriekš noteiktiem riska parametriem. Tas ļauj tirgotājiem labāk kontrolēt tirgus nepastāvību un samazināt iespējamos zaudējumus. Iekļaujot šīs riska pārvaldības metodes savās automatizētajās tirdzniecības stratēģijās, Coinrule lietotāji var optimizēt savus riska un atdeves profilus un laika gaitā sasniegt konsekventāku atdevi.

Sāciet automatizēt OKX fjūčeru tirdzniecību jau šodien

ar CoinrulePateicoties jaunajai integrācijai ar OKX Futures, tirgotāju rīcībā tagad ir vēl vairāk rīku, lai efektīvi automatizētu savas tirdzniecības stratēģijas. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties dažādot savu portfeli, ieviest progresīvas tirdzniecības metodes vai vienkārši ietaupīt laiku, Coinrule ļauj viegli kontrolēt savu tirdzniecību un sasniegt savus finanšu mērķus.

sekot Šī rokasgrāmata lai savienotu savu OKX Futures kontu ar Coinrule šodien.

Sekojiet līdzi jaunumiem un uzlabojumiem, jo ​​mēs turpinām paplašināt šīs ierīces iespējas Coinrule.

Happy Trading!