Kripto automatizētā tirdzniecība

ETH plūsmā

Ethereum ir bijušas dažas ļoti nemierīgas nedēļas. Pirmkārt, tā cena beidzot ir pieaugusi. Pēc mēnešiem ilgas neveiksmes salīdzinājumā ar jaunām stāstījuma ķēdēm, piemēram, Solana, Ethereum bija sācis stabili tuvoties savam visu laiku augstākajam līmenim. Viens no aizraušanās virzītājspēkiem: Dencun jauninājums tika ieviests pagājušajā nedēļā. Jauninājums samazināja darījumu izmaksas Ethereum Layer 2s, piemēram, Arbitrum, Base un Optimism. Ethereum Layer 2s darījumu izmaksas tagad teorētiski var sākt konkurēt ar Solana izmaksām. Coinbase 2. slāņa Base popularitāte pēdējās nedēļas laikā ievērojami pieauga, pat izraisot Coinbase viedā maka darbības pārtraukumu.

Vēl viena pozitīva ziņa ir satraukums par iespējamo Ethereum ETF. Viens no pretendentiem, Fidelity, savai ETF lietojumprogrammai ir pievienojis Ethereum staking. Ja SEC pieņems ieguldījumus, fondi, kas ir ieguldījuši līdzdalību, visticamāk, nevarēs iekasēt maksu par saviem Ethereum ETF. Pēc tam viņi no fonda peļņas atņemtu ienesīgumu. Tas būtu liels darījums. Tomēr izredzes uz ETF apstiprinājumu maijā strauji samazinās.

Tas notiek pēc sliktajām ziņām: SEC ir izdevusi pavēstes kriptogrāfijas uzņēmumiem, tostarp Ethereum Foundation. Skaidrs, ka organizācija to redz tuvojas pēdējā iespēja decentralizēto finansējumu atkal izmantot. Lieta galvenokārt ir saistīta ar Ethereum pāreju uz vienprātības algoritmu “Stake pierādījums”, kas, domājams, padara to vairāk līdzīgs ieguldījumu līgumam un līdz ar to vērtspapīram. Par laimi, SEC ir vāji panākumi attiecībā uz kriptovalūtu uzņēmumu iesniegšanu tiesā. Tomēr, tas ir nedaudz mazinājis tirgus entuziasmu.

Bet, iespējams, Ethereum ilgtermiņa aizraujošākās ziņas, BlackRock pagājušajā ceturtdienā iesniedza dokumentu SEC par Institucionālo digitālo likviditātes fondu ar nosaukumu BUIDL. Securitize darbosies kā fonda brokeris. Fondu ieguldījumu stratēģija ir ieguldīt tokenizētos aktīvos vietnē Ethereum. Fonda makā Ethereum blokķēdē ir 100 miljoni USDC, kas pieejami ieguldījumiem. Pašlaik nav pieejama informācija par precīzām investīcijām, kas tiks veiktas Ethereum ekosistēmā. Taču tas, ka pasaulē lielākā aktīvu pārvaldīšanas firma atklāti izveido fondu ķēdē, ir ļoti bullish.

Ethereum cena pēdējo nedēļu laikā ir pārvietojusies uz augšu un uz leju kopā ar jaunumiem. Vai joprojām ir cerība, ka ETF termiņš maijā tiks izpildīts, BlackRock gandrīz ideāls ETF apstiprinājuma ieraksts un BUIDL tiks palaists Ethereum? Ja jā, sagaidiet, ka Ethereum dosies tieši uz Mēnesi. Lai nu kā, mēs to uzzināsim pēc 63 dienām.