Kripto automatizētā tirdzniecība

Bulls Likvidēts

Ir viena lieta, ko iesācēji tirgotāji reti saprot buļļu tirgos. Tirgotāji var zaudēt naudu buļļu tirgū tikpat daudz kā lāču tirgū. Šī nedēļa mums atgādināja par brutālo nepastāvību, kas padara kriptovalūtu gan mīlētu, gan baidītu. Tirgus uz īsu brīdi nonāca satricinājumā pēc noraidījuma, kas bija nedaudz virs 69,000 XNUMX USD iepriekšējā visu laiku augstākā līmeņa. The Bitcoin cena atkal atrada savas pēdas un devās atpakaļ uz augšu. Bet ne bez likvidācijas daudziem tirgotājiem ar agresīvu sviras garo pozīciju vietā.

Kripto vēršu tirgi ir pakļauti straujam un straujam kritumam, no kura tie parasti ātri atgūstas. Smagas pārdošanas jomas izraisa šos kritumus, kas liek citiem tirgotājiem pārdot vēl vairāk, kā rezultātā rodas kaskādes efekts. Viena no šīm jomām bija iepriekšējā Bitcoin All-Time-High cena. Netiek ietekmēta tūlītējā tirdzniecība, taču neliels cenu kritums izjauc lielas piesaistītās likmes, jo nav pietiekami daudz nodrošinājuma, lai segtu to krītošās pozīcijas. Tas noved pie lielāka pārdošanas apjoma un piespiedu slēgšanas. Pirmo lielo “likvidācijas kaskādes” gadījumu šajā buļļu tirgū redzējām otrdien. Pasākums noņemts o3 miljardu dolāru apmērā atklāta interese par Bitcoin, padarot to par lielāko likvidācijas notikumu pēdējo sešu mēnešu laikā.

Finansējuma likmei ir nepieciešama “tīrīšana”, lai saglabātu cenu svārstības ilgākā termiņā. Finansējuma likmes tiek izmantotas nākotnes līgumu tirgos, kur piesaistītie līdzekļi var veicināt garās vai īsās pozīcijas. Aktīva fjūčeru cena sakritīs ar indeksa tūlītējo cenu. Pirms atiestatīšanas visu līdzekļu finansējums bija aptuveni 100% GPL. Pēc sākotnējā krituma likme dažu stundu laikā nokritās līdz 20% GPL. Īstermiņa saīsināšana kļūst mazāk pievilcīga un ienesīgāka, ja finansējums ir mazāks. Taču augstākas finansējuma likmes, visticamāk, turpināsies. BTC un citas valūtas atkal ilgosies tirgotājiem, tiecoties pēc jauniem maksimumiem. Tāda ir buļļu tirgus formula.

Iepriekšējos ciklos cenu korekcijas pavadīja zināms pārliecības pieaugums, jo bija nepieciešams mainīt finansējuma likmes. Tomēr šis cikls šķietami bezgalīgais ETF pieprasījums nodrošināja papildu komforta līmeni. Blackrock's Šīs nedēļas otrdienā IBIT ieplūda 788 miljonu dolāru apmērā, kas ir jauns rekords. ETF kopējās neto ieplūdes sasniedza 648 miljonus ASV dolāru, kas ir trešais lielākais rādītājs. Arī ETF tirdzniecības apjoms ir pārsniedzis 10 miljardus ASV dolāru, tirgotājiem izmantojot nepastāvības priekšrocības. Nav pārsteidzoši, ka tirgotāji ātri uzpirka cenu kritumu. Mēs stingri turamies Bull Market teritorijā. Bet paturiet prātā, ka, pārlieku izmantojot savu pozīciju, jūs varētu to nožēlot.