Kripto automatizētā tirdzniecība

Uz pusi samazināt cenas?

Pēdējie mēneši ir bijuši kosmosa kuģis tiem no mums, kuriem ir paveicies tirgoties ar kriptovalūtām. Bitcoin ETF ir apstiprināts. Tirgi ir palielinājušies vairākas reizes. Bitcoin sasniedza jaunu visu laiku augstāko līmeni. Nesen uzsākto projektu, piemēram, Celestia, Dymension, Jupiter, Ethena un Wormhole, gaisa pilieni ir piepildījuši enerģijas lietotāju kabatas. Turklāt tā sauktās mememonētas, piemēram, dogwifhat (WIF) un citi, ātri pieauga, sasniedzot miljonus un pat miljardus.

Parasti šāda veida kriptogrāfijas mītiņi notiek pēc Bitcoin uz pusi, ne agrāk. Bitcoin tiek samazināts uz pusi aptuveni ik pēc 4 gadiem, un Bitcoin piedāvājuma emisijas likme samazinās uz pusi. Nākamais notiks aprīlī. Vidējais 1 mēneša BTC ienesīgums pēc 3 iepriekšējām sadalīšanas uz pusēm ir 4.2%. 6 mēnešus pēc sadalīšanas uz pusi vidējā atdeve ir 360%. Šķiet skaidrs, ka vēršu tirgus stāstījums noteikti turpināsies. Vai arī tā ir?

Ir divi pretēji viedokļi par to, kas notiks tālāk. Lai gan Bitcoin cena uz īsu brīdi pārsniedza savu visu laiku augstāko līmeni, tā ilgi nepalika virs tās. Arī paraboliskais rallijs neturpinājās daudz tālāk. Agrāk, tiklīdz Bitcoin sasniedza visu laiku augstāko līmeni, tas parasti ātri uzskrēja tam krietni garām. Katra tirgotāja acīs ir 100,000 1 USD cenas atzīme par 60 BTC. Viens no iespējamiem uzskatiem par nākamajiem mēnešiem ir tāds, ka nesenais BTC kritums līdz XNUMX. gadu vidum, iespējams, ir vēl viens uzkrāšanas periods. Ja cena ir šeit, tā var pieaugt pēc samazinājuma uz pusi.

ja tas notiks, tiek pieņemts, ka tirgus pārpilnība turpināsies bez pārtraukuma dažus nākamos mēnešus. Tā kā BTC cenas sasniedz arvien augstākas un augstākas cenas, mazumtirdzniecība pievienojas partijai, un kriptovalūtu tirgus ierobežojums šajā procesā dubultojas un trīskāršojas. Pēc tam, kad tirgotāji kļūst pārāk aizņemti, peļņas gūšana un galu galā kaut kas sistēmas pārrāvums aptur ralliju un ierosina jaunu lāču ciklu. Galvenā atšķirība šeit būtu tāda, ka tas notiktu īsākā laika posmā nekā iepriekšējie kriptogrāfijas cikli.

Otrs viedoklis ir tāds, ka tirgus jau ir pārāk ātri uzkāpis pārāk augstu, un tagad mēs esam pārmērīgi paplašināti. Ja skatāties uz ilgākiem laika periodiem, Bitcoin šķiet nedaudz pārpirkts. No šejienes cena varētu piedzīvot savu pirmo buļļu tirgus kritumu un, iespējams, sasniegt USD 52 2025 atbalsta līmeni. Pēc tam no šejienes lēnām palielinātos pirkšanas spiediens un buļļu tirgus atsāktos gada beigās. Tas būtu tipiskāks Kripto vēršu tirgu maršruts. Potenciāli šāda scenārija sasniegtie maksimumi XNUMX. gadā būtu vēl augstāki. Taču īstermiņa sāpes noteikti izpaudīsies, jo cenas visās jomās skars. Ja BTC samazināsies, sagaidiet, ka jūsu iecienītākās mememonētas samazināsies vēl vairāk. Sadalot uz pusēm, ir vērts būt piesardzīgiem.