Kripto automatizētā tirdzniecība

OKX Futures palaišanas kampaņa tiek uzsākta!

OKX & Coinrule Kampaņa: noguldiet un tirgojiet 500 USD, lai laimētu 50 USD + saņemiet 20% atlaidi no tirdzniecības maksām + 25% atlaidi Coinrule Plāni!

Kampaņas periods: 12. gada 2024. aprīlis 00:00 UTC – 31. gada 2024. maijs 23:59 UTC

Lai svinētu OKX Futures palaišana, Coinrule ir sajūsmā paziņot par aizraujošu kampaņu, ar kuru mēs rīkojam kopā OKX paplašinājums. Šī ir jūsu iespēja laimēt 50 USDT fjūčeru kredītu veidā, saņemt 20% atlaidi fjūčeru tirdzniecības maksām un 25% atlaidi Coinrule abonements! 

Darbības, lai atbloķētu balvas:

 

1. Iemaksa, lai laimētu 50 USDT: 

  • Laimē 50 USDT nākotnes kredītu veidā
  • Minimālā depozīta summa ir 500 USDT būt tiesīgam. 
  • Līdz kampaņas beigām saglabājiet neto depozītu vismaz 50 USD apmērā.
  • Noklikšķiniet uz pogas “Noguldīt tūlīt”. Kampaņas informācijas lapa lai veiktu savu pirmo iemaksu.

 

2. Ekskluzīva 20% atlaide fjūčeru tirdzniecības maksai: 

 

3. Atbloķējiet 25% atlaidi Coinrule Abonēšana: 

  • Piekļūstiet Coinrule abonements ar 25% atlaidi lietotājiem, kuri OKX Futures tirgojas vismaz USD 10,000 XNUMX XNUMX
  • Atlaide tiks piemērota visiem atbilstošajiem lietotājiem kampaņas beigās

Kampaņas noteikumi un nosacījumi

1. Kampaņas periods: 12. gada 2024. aprīlis 00:00 UTC–31. gada 2024. maijs 23:59 UTC

2. Kampaņas dalībnieka atbilstība: Šī kampaņa ir pieejama tikai jauniem vai neaktīviem OKX lietotājiem, kuri nav veikuši tirdzniecību platformā pirms reģistrēšanās pasākumam. Tas ir piemērots Coinrule lietotāji, kuri ir izveidojuši jaunu OKX konts kampaņas laikā, izmantojot Coinrulenovirzīšanas saite vai OKX lietotāji, kuri nav veikuši tirdzniecību ar OKX 12 mēnešu laikā.

Jums jānoklikšķina uz "Pievienojies tagad” pogu un pārliecinieties, vai poga ir mainīta uz “Reģistrēts”, lai tiktu uzskatīts par derīgu pasākuma dalībnieku. Pretējā gadījumā jūsu dalība tiks anulēta.

Saskaņā ar vietējiem likumiem un noteikumiem lietotāji no tālāk norādītajām valstīm vai reģioniem (saskaņā ar verifikācijas informāciju) nav tiesīgi piedalīties šajā kampaņā: lūdzu, skatiet OKX 2.2. Lietošanas noteikumi. Apvienotās Karalistes/ASV KYC lietotāji nav tiesīgi piedalīties.

3. KYC: Lai piedalītos un pieprasītu balvas šajā kampaņā, dalībniekiem ir jāaizpilda KYC identitātes verifikācija.

4. Piemērotie noguldījumi ir šādi: Kriptodepozīts, izmantojot ārējo seifa pārskaitījumu, un Pērciet kriptovalūtu, izmantojot Fiat vārteju, kredītkarti vai P2P darījumus, izmantojot P2P Express vai P2P Marketplace.

Noguldījumi ar iekšējiem pārskaitījumiem un P2P darījumi, kas veikti, izmantojot kopīgošanas saiti vai QR kodu, tiks izslēgti. Atbilstīgie noguldījumi nav ierobežoti ar kriptovalūtas veidiem, un tie tiks konvertēti USDT cenās, pamatojoties uz slēgšanas cenu depozīta datumā.

5. Minimālais atlikums: Dalībniekiem līdz kampaņas beigām ir jābūt neto depozītam, kas lielāks par 50 USD.

Dalībniekiem ir jāsaglabā neto depozīts vismaz 50 USDT apmērā līdz kampaņas beigām. (Neto depozīts = atbilstošs depozīts – izņemšana)

6. Apjoms: Tirdzniecības apjoms ietver gan atvasināto instrumentu tirdzniecību, gan tūlītējās tirdzniecības apjomu darbības periodā.

7. Citi darījumi: Darījumi, kas veikti ar citām OKX atlīdzībām vai privilēģijām, netiks uzskatīti par derīgiem darījumiem šajā kampaņā, tostarp, bet ne tikai, darījumi, izmantojot atlaižu kartes, līgumu kuponus, darījumu maksas atteikumus utt.

8. Nav ierobežojumu:Valūtu pāru un darījumu veidu ziņā derīgo darījumu apjomam nav ierobežojumu.

9. Datu atjauninājumi: Visi lapā parādītie dati nav reāllaika dati, un tiem būs noteikta aizkave. Ja lapa netiek atjaunināta, lūdzu, uzgaidiet kādu laiku un atgriezieties, lai atsvaidzinātu lapu, lai skatītu datus.

Piezīme: skatiet iepriekš minētās prasības un izpildiet atbilstošo uzdevumu, lai saņemtu atbilstošu atlīdzību. Atlīdzība ir ierobežota līdz pirmajiem 100 piemērotajiem lietotājiem

Atlīdzības apraksts

  1. Šīs kampaņas maksimālais balvu fonds ir 5000 USD. Ja kopējais lietotāju atlīdzības sasniegs maksimālo balvu fondu pirms kampaņas beigu datuma, kampaņa beigsies agri un galīgās atlīdzības tiks aprēķinātas, pamatojoties uz lietotāja kampaņas datiem.
  2. Maksimālā atlīdzība katram lietotājam šajā kampaņā ir 50 USDT nākotnes kredītos.
  3. Balvas tiks izsniegtas 30 dienu laikā pēc kampaņas beigām. Platformai ir tiesības atlikt atlīdzības izsniegšanu jebkura iemesla dēļ, ko tā uzskata par nepieciešamu pēc saviem ieskatiem, piemēram, liela mēroga riska kontroles pārbaudēm un citiem jautājumiem.
  4. Nākotnes kredīti ir derīgi 30 dienas. Skatiet uz nākotnes kredītu lietošanas noteikumi lai saņemtu sīkāku informāciju.
  5. 25% atlaidi Coinrule abonementi tiks piemēroti kampaņas beigās. Atlaide attiecas uz 3 mēnešu vai 1 gada abonementu. Coinrule kampaņas beigās sazināsies ar piemērotajiem lietotājiem

Apmeklējums OKX & Coinrule Kampaņas lapa lai iegūtu sīkāku informāciju par OKX platformas noteikumiem.

Happy Trading!