Kripto automatizētā tirdzniecība

Veiksmīgs EOS Bullish Triangle — no tirdzniecības idejām līdz skrējienam

Ir simtiem kriptovalūtu, kuras tiek tirgotas 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā, un to analīzei var izmantot vairākus laika periodus, un papildus tam ir bezgalīgi tehniskās analīzes rādītāji un modeļi, kurus ikviens tirgotājs var izmantot, lai pieņemtu savus lēmumus.

Tā kā ir iesaistīti tik daudzi mainīgie, katru dienu ir bezgalīgas iespējas, kuras var izmantot jebkurš tirgotājs. Coinrule palīdz jums pārvaldīt visus šos mainīgos, ļaujot definēt nosacījumus, kas jums nepieciešami, lai veiktu konkrētu darbību jūsu tirdzniecības darbībai.

Ja paskatās uz diagrammu, jums būs tendence paredzēt “kas notiks tālāk”, tā vietā kriptovalūtas tirdzniecības robots var precīzi izpētīt tirgu, meklējot konkrētu nosacījumu.

Emociju neesamība nozīmē lielāku jūsu tirdzniecības efektivitāti. 

Šeit, piemēram, aplūkojot EOS diagrammu un iedomājoties, ka tas atrodas pirms oranžās vertikālās līnijas, jums nebūtu pietiekami daudz informācijas, lai pateiktu, kur virzās cena.

Automātiskā tirdzniecības stratēģija. Kā kriptobots var uzlabot jūsu tirdzniecības sistēmu

Šeit ir četri iespējamie scenāriji:

  • Cena var pārslēgties virs iepriekšējā “augstā”, izjaucot trīsstūri
    uz augšu
  • Cena var tikt īslaicīgi atjaunota pirmajā tūlītējā atbalsta reizē, un pēc tam īsā laika periodā var atkāpties ar ievērojamām cenas izmaiņām. Šajā gadījumā pircēji “likviditātes zonā”, ko attēlo horizontālais balsts, papildus virzīs uz augšu.
  • Šeit cena varētu arī nostāties, turoties virs horizontālā atbalsta, nesniedzot nekādu interesantu tirdzniecības iespēju
  • Cena var noslīdēt zem atbalsta, pārdevēji ir “spēcīgāki” par pircējiem, un tāpēc mēs šobrīd neesam ieinteresēti pirkt, gluži pretēji, mums vajadzētu pārdot, ja makā ir kāds EOS.

Ņemot vērā mūsu pieņēmumu par tirgus attīstību, mēs varam teikt, ka, ja vēlaties iegādāties EOS, pirmie divi scenāriji ir ideāli piemēroti jaunas pozīcijas uzsākšanai (vai pievienošanai jau esošai pozīcijai) ar izcilu riska un atdeves profilu.

Paturot prātā skaidru tirdzniecības plānu, varat izmantot Coinrule lai iestatītu savu automatizētās tirdzniecības stratēģiju. Šī ir ļoti izplatīta situācija, kurā tirdzniecības robots ievērojami atvieglos jūsu dzīvi.

Iekš Noteikumu lapa, Jūs varat izveidot savu stratēģiju dažu minūšu laikā. Vispirms atlasiet biržu, kurā vēlaties tirgoties, un pēc tam aizpildiet laukus atbilstoši savam skatījumam.

tirdzniecība eos par binance automātiski
automatizēta kriptovalūtu tirdzniecība eos

Piemēram, ja vēlaties iegādāties EOS tikai tad, ja cena pārsniedz noteiktu cenu līmeni vai īsā laikā notiek būtiskas cenas izmaiņas, sadaļā “IF” sadaļu, jums tikai jāiestata

"ja EOS cena ir lielāka par 0.0011 BTC".

Un apvienojiet to ar papildu nosacījumu šajā lieta

“OR EOS cena vienas stundas laikā pieaug par 5%”

"TAD” atlasiet tirgojamo summu un aktīvu un maku, kuru vēlaties izmantot

“PĒRCĒJIET 50 $ EOS no BTC maka”

Visbeidzot, izlemiet, cik reizes vēlaties, lai šis noteikums tiktu izpildīts, nosauciet izveidoto kārtulu, pārskatiet to, un jūs būsiet gatavs uzsākt savu stratēģiju tiešraidē tirgū.

Tagad varat redzēt, cik viegli ir plānot tirdzniecības stratēģiju, izstrādāt to un palaist to dažu minūšu laikā ar Coinrule!

Seko mums Twitter un Telegram ikdienas atjauninājumiem un jaunām tirdzniecības idejām!

DROŠA TIRDZNIECĪBA!